Van hoop naar verkoop ~ Mrs. LinQ brengt systeem in jouw sales

Virtual Business Assistant

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

MRS. LINQ BUSINESS ASSISTANCE

OOIT BEGON JE MET GLINSTERENDE OGEN TE ONDERNEMEN

[/vc_column_text][vc_column_text]

Het begon uitstekend. Jouw bedrijf zat in een flow. Alles leek haast vanzelf te gaan. De juiste mensen op de juiste plek. Op gevoel kon jij jouw uitgezette koers varen. Nu ben  je in een andere fase beland. Jouw span of control voelt wat stuurloos. Er is veel dat jij met plezier doet binnen jouw bedrijf. Maar randzaken vragen ook steeds meer aandacht. En daar ben je zacht gezegd “niet zo blij mee”. Je komt eigenlijk steeds minder toe aan de leukste taken. Het ondernemen voelt wat stroef en gaat niet meer altijd in een flow.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

MRS. LINQ CHAOS COORDINATOR

DIVERSE OORZAKEN VOOR DEZE “CHAOS”

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Jouw AGENDA zit heel vol. Dan moet je weer hier zijn, dan weer daar. Het is teveel en wat onoverzichtelijk. Jij zit bijvoorbeeld klaar voor een online meeting, maar aan een vergadertafel ergens in het land wachten mensen op jou. Oeps. Gelukkig is er Zoom.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

De stapel FACTUREN & BONNETJES wordt groter. Jouw bedrijf is aan het groeien. Voorheen scande je alles voor je boekhouding direct in. Maar nu? Je denkt regelmatig: “Waar is ook alweer dat bonnetje van de lunch? Heb ik nou eigenlijk die factuur voor dat advies al gestuurd? Ik heb echt hulp nodig.”

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ohw, en door het succes van jouw concepten en ontwerpen weet je eigenlijk niet meer waar je zal beginnen. Had je maar weer OVERZICHT. “Luxe probleem” oordelen buitenstaanders, maar jouw volle hoofd denkt daar anders over.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”339″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_column_text]

HOE WORDT HET (WEER) WAARHEID, 

WAAR JIJ NU VAN DROOMT?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

? 1.

We spreken af dat ik jouw agenda mag beheren. Je geeft mij online toegang. Ik verdiep me in jouw bedrijfsvoering en jij vertelt mij wat voor jou de belangrijkste prioriteiten zijn. Ik ga mensen voor je bellen, omdat jij die graag wilt spreken. Vergaderverzoekjes uit jouw mailbox zie ik als ik de e-mails aan het rubriceren ben. Of jij forwardt deze naar mij.

Ik regel het zo voor je, dat je lucht houdt in je agenda, daar waar jij dat wilt.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

? 2.

We inventariseren waar je met je boekhouding gebleven bent en wat ik van je over kan nemen. Jij hoeft alleen maar je bonnetjes te bewaren en regelmatig af te geven. Door toegang tot jouw mailbox(en) te geven, staan de digitale facturen ook al in een map. Of zijn al doorgezet naar het boekhoudprogramma.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

? 3.

Die kluwen van gedachten en creativiteit structureer ik voor je.

Al jouw lopende projecten zet ik in een plan tool. Alle nieuwe dingen die je bedenkt, knal je ook zelf op het planbord “NIEUW”. Moeten ze gerubriceerd worden, dan doe ik dat voor je.

Met regelmaat pakken we de plan tool erbij als we elkaar even (online) spreken. Hoe is het met de voortgang, zijn er acties die ik voor jou uit kan voeren, moeten er anderen bij betrokken worden en licht ik die voor jou in?

Of wil je dat ik een vergadering notuleer? Wil je een verslag? Of een actielijst? Of allebei? De voortgang kan ik voor je bewaken. De volgende meeting voorbereiden. Gasten uitnodigen, agendapunten verzamelen, stukken toezenden enzovoort.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

PRIORITEITEN BEWAKER

HULP BIJ HET BEWAKEN VAN JOUW PRIORITEITEN 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hoe zou het voor je zijn als je iemand hebt die de puzzel van jouw agenda op kan lossen? Als je kan zeggen welke blokken je vrij wilt houden om nieuwe dingen te bedenken. Dat er in jouw planning uiteraard rekening wordt gehouden met de reistijd. Dat er voet bij stuk wordt gehouden als er onnodig beslag op jou wordt gelegd.

Nooit meer 1 gestresste dag (en avond..?) als het kwartaal voorbij is en het tijd is voor de btw-aangifte. Jouw administratie is gewoon op orde en keurig bij. Jouw eigen facturen zijn tijdig verzonden.En je weet dat er een kloppend overzicht is van openstaande debiteuren en crediteuren.

Je kunt af en toe een brain dump doen van alle nieuwe ideeën en concepten die bij jou opgeborreld zijn. Ze worden genoteerd. Klaar om opgepakt te worden als de tijd rijp is. Want daar heb jij weer de gelegenheid voor.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”122″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”123″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”120″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

IN 3 CONCRETE STAPPEN NAAR OVERZICHT

JA, DIT KAN JOUW
BUSINESS ASSISTANT
MET JOUW INPUT ORGANISEREN
!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Dit kan ik echt allemaal voor jou doen. Ik word er blij van als ik deze taken uit mag voeren.

Ik heb dit al zo vaak gedaan en het verveelt nooit. Iedere ondernemer heeft zijn eigen creativiteit. Dat is mijn inspiratie.

Dat is waar jij mijn toegevoegde waarde gaat ervaren. Wij vormen één team.

Dit zijn 3 concrete stappen richting overzicht.

  • Jij kan je zelf weer gaan wijden aan de ‘core business’.
  • Innoveren, ontwerpen en oplossingen bedenken.
  • Dat is waarbij jij je als een vis in het water voelt.

Hoe klinkt dit voor jou?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”STUUR MIJ EEN TERUGBELVERZOEK VOOR EEN 15 MINUTEN TWIJFEL-CALL” color=”warning” link=”url:https%3A%2F%2Fmrslinq.nl%2Fcontact%2F|title:Contact”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1655296497530{background-color: #fcd200 !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]

TESTIMONIAL

[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Monique! Bedankt dat je bestaat!! Waar ik de afgelopen weken zoveel twijfels heb gehad, soms bijna tegen het depressieve aan zat en het allemaal niet meer zag zitten, heb ik nu zoveel lucht in mijn hoofd! Alleen al door mijn chaotische gedachten tegen jou aan te knallen. Dit geeft zoveel lucht en ruimte. En je gelooft het niet.. ik heb echt al de hele dag lekker doorloop en mensen in de zaak.” font_container=”tag:p|font_size:18|text_align:center” google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:600%20bold%20italic%3A600%3Aitalic”][vc_column_text]

Myrthe Zintel – Zus Koffie en Kado

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

INVESTERING

DE WAARDE VAN JOUW
BUSINESS ASSISTANT

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Onbetaalbaar natuurlijk… Want hoe druk je in geld uit hoe het voor jou voelt om jouw back office met een gerust hart over te kunnen laten aan mij? Je kan op mij rekenen als je mij inschakelt om een team met jou te vormen. Ik ben loyaal en enthousiast. Heb mijn sporen inmiddels verdiend als management ondersteuner in bedrijven van eenmanszaak tot multinational.

Jouw investering is eerst een tegoed van circa 15 uur. Dat spreiden we over circa 4/5 weken. We maken kennis met elkaar en onze ondernemingen. We onderzoeken de complexiteit van de uitbestede werkzaamheden. Ik neem jou een paar taken uit handen en jij bekijkt of dat voldoet aan jouw kwaliteitseisen.

Als jouw tegoed bijna is opgebruikt, plannen wij een evaluatiegesprek. Past onze manier van werken bij elkaar? Halen we het beste naar boven bij de ander? Gaan we voor langere tijd samen optrekken?

Dan gaan we over op een abonnement voor een vast aantal uren per maand. Jij weet dan hoeveel uur per week ik voor jou en jouw onderneming beschikbaar ben. Je bent inmiddels overtuigd van de toegevoegde waarde van Mrs. LinQ. Jouw bedrijf groeit en bloeit als nooit tevoren. Om er nog maar een cliché tegenaan te gooien:

‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”LATEN WIJ KENNISMAKEN EN SAMENWERKEN” color=”warning” link=”url:https%3A%2F%2Fmrslinq.nl%2Fover-mij%2F|title:Over%20mij”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1655296449757{background-color: #fcd200 !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]

TESTIMONIAL

[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Monique verzamelt allerlei nuttige informatie. Ze gaat daarbij grondig en zorgvuldig te werk. Ik kan erop vertrouwen dat het klopt.” font_container=”tag:p|font_size:18|text_align:center” google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:600%20bold%20italic%3A600%3Aitalic”][vc_column_text]

Marlies Veenkamp – coach – Outside Re-integratie

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]