“Aangenaam, Monique van Lieshout”

“Een doelgerichte en inlevende strategic business assistant”

Hai, ik ben Monique van Lieshout, oudste uit een gezin van 5 kinderen, trotse moeder van 1+3 en soulmate van mijn sportieve echtgenoot. Opgegroeid in Zwolle, op m’n 25ste verhuisd naar ‘onder de rook van Rotterdam’ en ongeveer een jaar geleden mijn nieuwe thuisbasis gevonden in de omgeving van Haarlem.

01. Van jongste archiefmedewerker naar officemanager / personal assistant

Na zo’n 25 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, waar ik groeide van administratief medewerker naar personal assistant / officemanager, kende ik veel verschillende bedrijfstakken. Ik bleef mezelf d.m.v. studie altijd ontwikkelen en leefde me helemaal in de branches in. Van energiebedrijf tot MKB-afvalinzameling, van multinational tot advocatenkantoor. Ik wilde gewoon het naadje van de kous weten. Snappen hoe zo’n onderneming in elkaar zit. Ik leverde mijn praktische bijdrage o.a. in de vorm van complex agendabeheer, relatiemanagement, mailboxbeheer, vergaderingen voorbereiden en notuleren en diverse budgetten opstellen en bewaken.

02. Officemanager voor de klas

Ik maakte een uitstap naar het basisonderwijs. Haalde in 2015 mijn Pabo-diploma en ging voor de klas. Ook een soort officemanager ben je, als juf.

Het was een heel rijke ervaring. De verwondering van kinderen hoe de wereld in elkaar zit, dat vind ik prachtig! De bureaucratie in het onderwijs deed me besluiten om toch weer terug te keren naar mijn roots: het bedrijfsleven.

03. Van loondienst naar een eigen onderneming

Loondienst boodt mij niet meer de afwisseling en vrijheid waar ik zo van hou. Ik wil mijn enthousiasme kunnen delen met innovatieve ondernemers. Samen met hun de verantwoordelijkheid dragen om een succesvol bedrijf neer te zetten. Processen stroomlijnen door een team te vormen met ‘mijn’ klanten. Als strategic business assistant meedenken en aanvoelen waar de ondernemer zelf het gelukkigst van wordt in zijn/haar bedrijf.

De rest mag je aan mij overlaten. De backoffice kan ik prima voor jou organiseren. Wees gerust: ik doe veel zelf, maar als het werk mij ook teveel wordt, weet ik prima te delegeren.

“Als je denkt dat je te klein bent om een verschil te maken, probeer dan maar eens te slapen in een gesloten ruimte met een muskiet.”

~ Afrikaans gezegde ~

Mrs. LinQ als jouw business assistant

Hoe ik graag werk als
jouw business assistant

🔸In vrijheid om pro-actief achter de schermen jouw werkzaamheden voor te bereiden c.q. te ondersteunen. 

🔸Mijn ervaring inzetten om het organiseren van de business uit handen te nemen, zodat jij jezelf volledig kan richten op innoveren, ontwerpen en (technische) oplossingen bedenken.

🔸Ik ben een vindingrijke generalist, die zowel strategisch als uitvoerend goed uit de voeten kan. Ik kijk verder dan de ‘problemen’, wil mezelf blijvend ontwikkelen en ben een enthousiaste sparringpartner.

Ik volg mijn intuïtie en heb vertrouwen in mijn kunnen.

 

Waar doet Mrs. LinQ dit eigenlijk in hemelsnaam allemaal voor?

Mijn persoonlijke missie is best ordinair: mijn rekeningen kunnen betalen, sparen voor een reis naar Japan en een goede pensioensopbouw.
En die missie voer ik uit door heden mijn favoriete werk te doen. Win – win – win – situatie als je het mij vraagt.

 

(met knipoog)

Een paar handige dingen nog voor jou

Ik hou van droge – snelle – soms niet te volgen “humor”. Wederzijds.

Ik ben erg enthousiast in contact leggen en samenwerken. Ik zie ieders kracht.

“Een weloverwogen plan”

Ik moet soms even broeden op alle aangereikte informatie, maar ga dan een weloverwogen plan met jou bespreken & uitvoeren.

Laten we een team vormen

Dus – ben jij toe aan de volgende stap met al jouw creatieve concepten en innovaties? Wil je af van alle randzaken die bij jouw backoffice komen kijken?

Laten we een team vormen