Van hoop naar verkoop ~ Mrs. LinQ brengt systeem in jouw sales

Lanceerspecialist

[vc_row][vc_column][vc_column_text]MRS. LINQ ~ LANCEERSPECIALIST

Waarom verkoop jij 1-op-1 vrij gemakkelijk, maar lukt het jou nog niet om je sales resultaten flink op te schalen? Je pijnigt je hersenen. Op zoek naar een manier van werken waardoor je omzet ? voorspelbaar ? wordt. En je je bedrijf verder kunt laten groeien.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Je had erover nagedacht wat je wilde lanceren en er tijd in gestoken. Zelfs behoorlijk veel tijd voor je gevoel. Je was helemaal wild enthousiast en wist zeker dat wat je nu ging aanbieden een grote hit ging worden. Je had wat dingen opgeschreven over je product en een korte berekening gemaakt. In je hoofd zag je de posts al voor je die ging plaatsen. En hoe dat ervoor zou zorgen dat leads dan automatisch klant gingen worden. 

Dus je zette je lancering vol goede moed in gang…

In je bedrijf is alles verder goed geregeld. Je bent totally ready voor meer klanten en meer verkopen.

Maar… waar blijft de beloning voor al jouw inspanningen nou? Je hebt toch zo goed nagedacht over alles? En je bent ook nog in actie gekomen door alle promotie online te zetten. Helaas lijkt het wel of niemand reageert. 

Je baalt als een stekker.


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Potverdriedubbeltjes… Je voelt zo oprecht goed bezig te zijn geweest met de voorbereiding voor deze lancering. Je bent creatief. Je product past helemaal bij jouw doelgroep. Je voelt je volledig geïnspireerd om dit succesvol in de markt te zetten.

Je raakt soms een heel klein beetje in paniek. Slaapt een nachtje wat slecht. Droomt dat je wensen in de soep lopen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Je kan de zuurstof van extra omzet mega goed gebruiken in je bedrijf.
Stel je eens voor: niet alleen je ‘normale’ maandomzet draaien door verkoop 1-op-1. Maar heerlijk meerdere keren per jaar een extra kapitaal boost. Wat zou je daarmee allemaal kunnen realiseren? Lekker met je gezin naar Denemarken of Griekenland. Eindelijk de business coach inhuren waar je al zo lang een oogje op hebt. Een workation naar Tenerife, Bali of Curaçao. Een nieuwe MacBook (kom maar door hoor…). Nieuwe investeringen in je bedrijf.

Wat zijn de extra dingen die jij zo graag zou hebben of doen?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Schrijf nu eens 1 droom op die jij volgende maand graag wil realiseren. Als geld geen rol zou spelen. Als het niet uitmaakt wat je maandinkomen momenteel is.

Stel je wilt een virtual assistant inhuren om die ene vervelende taak van jou over te nemen. Dat gaat jou een bak tijd en energie schelen. Je bedrijf kan weer een stap groeien. Daarvoor heb je maandelijks EUR 1000 extra omzet nodig. Als je niet lanceert om extra te verkopen, dan gaat het betalen van je VA ten koste van je eigen salaris. 

Dus maandelijks kan jij jezelf 1000 euro minder uitbetalen, iedere kwartaal dat je wacht met het inzetten van een lancering. Dit kost het je als je weigert om een succesvolle lancering voor te bereiden. Need I say more?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Het zeurt al tijden in je achterhoofd dat deze wensen niet zo gek zijn toch? Dat het ook voor jou haalbaar zou moeten zijn dit jaar.

Wat is nou toch die  ‘geheime’ magie  voor een lancering met een lekkere kapitaalinjectie?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]


Toen ik met mijn bedrijf Mrs. LinQ startte, zag ik ondernemers zoals jij struggelen met het hooghouden van alle ballen. Je bent gaan ondernemen omdat je jouw kennis en producten aan de man wilt brengen. Het is waar jij zelf warm voor loopt. En je gunt dat anderen ook. 

Ik zie ondernemers vol creatieve ideeën. Steeds nieuwe dingen ontwikkelen. Terwijl hun hoofdproduct nog niet genoeg opbrengt. Niet omdat ze er niet in geloven. Nee… Ze weten niet hoe ze organisch voor meer sales zorgen. Ze bieden van alles aan, in de hoop zo hun droom omzet bij elkaar te schrapen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Aan jouw struggle komt nu een einde. Want ja – ik heb ontdekt en ervaren dat je organisch kunt lanceren. Op een persoonlijke manier die helemaal bij jouw dienst of product past. Met een gevoel van overzicht kan je op je doel afgaan. 

Ik werkte bij grote en kleine bedrijven. Overal pikte ik allerlei creatieve marketing-ideeën op.

En leerde ik plannen en coördineren als de beste.

Hiervan kan jij profiteren. Voortaan werk je iedere lancering met jouw persoonlijke Roadmap. Die speciaal op maat gemaakt is.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Die Roadmap maakte ik bijvoorbeeld voor een ACT-coach. Zij geeft al een aantal jaar zeer succesvol 1-op-1 coaching. Daarnaast komen collega’s naar haar voor supervisie. Haar agenda zit proppie vol. Maar ze organiseerde toch een weekend retreat voor coaches. Voor een fijne omzet boost èn om haar enthousiasme dubbel zoveel te kunnen delen.

Vanwege haar volle agenda zocht ze naar een oplossing om zo efficiënt mogelijk deelnemers te vinden. En die heeft ze gevonden in de Roadmap voor Lanceren. Door goed voor te bereiden en vervolgens trouw acties uit te voeren, stromen de aanmeldingen nu binnen. Heerlijk hè?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]—————–

Voortaan succesvol lanceren!

 

Geen hoofdbrekens meer. Geen stress waar je die extra cash-flow vandaan gaat halen voor de volgende stap in jouw bedrijf. Door te starten met een pilot-lancering van jouw beste, fijnste, meest waardevolle product, leer ik jou uit te gaan van een bewezen strategie. 

Want ik zie het grote verschil tussen teleurgestelde ondernemers en degenen die juist heerlijk in flow hun geld verdienen. Zij wel!

Omdat we eerst in hun bedrijf duiken. Daarna een praktisch plan op papier zetten dat alle fases van lanceringen ten volle benut.

En dan zetten we samen de stappen die nodig zijn voor 10x meer resultaat.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Neem bijvoorbeeld de business motivator die een grote gratis Facebook-community voor startende ondernemers heeft. Zij vatte het plan op voor een betaalde groep. Een Mastermind waar de groeiende, startende ondernemers (uit de gratis community) terecht kunnen voor meer kennis en accountability. We hebben eerst samen een pilot-lancering gedraaid. Mooie bijkomstigheid was dat de business motivator haar product gelijk nog verder kon fine-tunen.

En toen de deuren van haar Mastermind voor het eerst open gingen, heeft zij haar 1e ledendoel behaald. Door in de 4 fases van lancering steeds te doen wat daarbij hoorde.

Inmiddels gaat deze ondernemer als een speer. Ze hergebruikt de strategie en het lanceerplan dat wij samen maakten. Onlangs lanceerde ze opnieuw stap voor stap. Weer gingen de deuren van haar Mastermind open. En zelfstandig haalde ze daarvoor dit keer zelf haar deelnemers binnen. Hoe gaaf is dat?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”898″ img_size=”medium” alignment=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

De passende lanceerformule voor jou – dit krijg je:

 

ROAD-TRIP

No Rocket Science

6 weken samen op pad

€ 992

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1655841667482{background-color: #ed5f1e !important;}”]

? Roadtrip No Rocket Science

Ben je zelf al lekker aan het verkopen? Een extra sales boost is vast welkom. Met de Roadtrip kunnen we samen gedurende 6 weken jouw eerste pilot-lancering nieuwe stijl vormgeven.

Een wekelijkse korte Boost Call en een direct lijntje via whatsapp garanderen dat jouw USP’s optimaal in de spotlights staan.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

AF EN TOE HEB IK PLEK VOOR EEN

?“LANCEREN = NO ROCKET SCIENCE”SESSIE 

?  Online call

Max. 30 minuten via Google Meet. Kennismaking met jouw bedrijf, bespreking welk volgende product of welke dienst je wilt lanceren. Ennnn… 2 à 3 gratis tips waar je direct iets mee kan.

Hierna kan ik je goed adviseren welke manier van lanceren aansluit op jouw behoefte. No strings attached. Jij beslist: wil je samen aan de slag en voor hoelang dan?

En als ik denk dat jij er nog niet klaar voor bent om te lanceren, dan zeg ik dat ook eerlijk.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Je bent nu aanbeland op het punt dat je gaat kiezen:

  • blijf je eigenwijs aanmodderen?
  • denk je nog steeds dat je het beste alles zelf kan doen?
  • heb jij geen sparringpartner nodig?

Dan lekker zo doorgaan. Dan zijn wij geen match.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1655841052022{background-color: #fcd200 !important;}”]Ik kan alleen werken met ondernemers die ambitieus en professioneel zijn. Die ervoor kiezen om samen het werk te doen dat bij lanceren komt kijken. Ik neem je zoveel mogelijk uit handen. En leer je alles wat ik verzamelde tijdens mijn jaren in heel veel verschillende branches.

Het gevoel is zo ontzettend tof als je keer op keer ziet dat lanceringen resultaat opleveren en daardoor dromen uitkomen.

 

Dus… 

  • ben jij bereid om samen jouw 1e pilot-lancering op te tuigen?
  • wil  jij zelf ook ervaren dat lanceren voor 10x meer resultaat zorgt?
  • ga jij realistisch focussen op jouw targets?

 

Ja?

 

Fantastisch.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Als je weet wat je nu wil

Laat me via het contactformulier  weten dat je 

  • de Road-Trip (6 weken)

wilt inzetten voor jouw bedrijf. Op werkdagen neem ik binnen 24 uur contact met je op. We maken direct een kennismakingsafspraak.

 

Klik hier om het contactformulier in te vullen en naar mij te sturen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Als je nog twijfelt of je wilt lanceren

Boek dan een

Lanceren = No Rocket Science ? Call

Klik daarvoor op deze link

Die leidt je naar mijn Calendly page waar je deze sessie met mij kan boeken.

 

Spreek ik je snel! Zin in om te ontdekken waar jij jouw volgende omzetboost mee gaat realiseren. Ben jij ook zo nieuwsgierig?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

?Echt, boek die sessie en ik onthul je het geheim van resultaatgericht lanceren?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]