Van bedrijfje naar bedrijf ~ Mrs. LinQ brengt systeem in jouw sales

helpt jou met jouw focus, jouw flow en met Profit First, zodat jouw eigen creativiteit als ondernemer weer alle ruimte krijgt

Mrs. Linq maakt sales makkelijk

JIJ – ambitieuze (zelfstandige) ondernemer

Al jarenlang zijn office- en finance-taken MIJN vak. Ik breng structuur, overzicht en stapsgewijze vooruitgang.
Want succes is niet alleen een podium-moment, maar vooral de optelsom van al de dingen die je daarvoor hebt gedaan.

Worstel je daarmee? Ben je het overzicht kwijt?
Of bang om dit te verliezen, nu je het steeds drukker krijgt?
Laat mij je daar dan bij helpen.
Ik ondersteun jou waar je dat nodig hebt.

Grensverleggende oplossingen

In dezelfde tijd als 1-op-1 verkoop meer klanten binnenhalen

Waarom verkoop jij 1-op-1 vrij gemakkelijk, maar lukt opschalen niet? Hoe doorbreek jij dit groeiplafond? In je bedrijf is alles verder goed geregeld. Je aanbod staat. Je bent totally ready voor meer klanten en volle trajecten.

Maar… waar blijft de beloning voor al jouw inspanningen nou? Je hebt toch zo goed nagedacht over alles? En je bent ook nog in actie gekomen door alle promotie online te zetten. Helaas lijkt het wel of niemand reageert. Gevolg? Je baalt als een stekker.

Herken je dit in jouw praktijk? Grote kans van wel, want jij bent goed in jouw vak: sales is niet jouw core business.

Voor het gemakkelijk verkopen van jouw aanbod heb je een sales systeem nodig. Een houvast, waar je telkens op terug kunt vallen: wat doe je en wanneer doe je dat? Dat systeem heb ik voor jou klaarstaan! Lanceringen online zijn dé oplossing. En dat is precies waarmee ik jou help om jouw ‘winkel’ te laten groeien. Zodat jij aan verkopen weinig tijd kwijt bent. En (bijna) al je uren adviseur kan zijn.

Monique van Lieshout sales mentor leads klanten marketing

Herken jij jezelf hierin?

Hoe is het nu?

   Je wordt voor jouw gevoel geleefd door de afspraken in jouw propvolle agenda.

   Je komt veel te weinig toe aan het uitwerken van al je creatieve ideeën.

   Je kunt maar niet verzinnen waarmee je gaat starten ter voorbereiding op de lancering van jouw nieuwe product.

   Je hebt geen overzicht t.a.v. jouw belangrijkste doelen voor deze week.

   Er liggen teveel bonnetjes en facturen op je te wachten en je boekhouding kan ook wel wat structuur gebruiken.

   Testimonial

    “Wanneer je duizend keer roept dat je het druk hebt, wordt het natuurlijk nooit rustig en krijg je geen overzicht. Met grenzeloze ambities, wilde ideeën en een groeiende to-do list, werk ik altijd in de allerhoogste versnelling, maar verder komen? Ho maar! Tegelijkertijd geloof ik heilig in focus, flow en specialisme. Alles bij elkaar opgeteld was het de allerhoogste tijd om hulp in te schakelen. Terwijl deadlines naderden, lanceer strategieën opgezet moesten worden en die ellendige to-do list alsmaar langer en langer werd slaakte ik een noodkreet die werd gehoord door mijn reddende engel: Monique.

   Tijdens onze samenwerking is mijn bedrijf meer gestructureerd geworden, zowel qua processen als financieel. En dat geeft lucht! Daarnaast heb ik meer focus, flow en rust. Monique is een geweldige sparringpartner!”

   Cassandra Pater – Momambition | Interiorqueen

   Ik ben jouw chaos coördinator

   Je kunt bij mrs.linq terecht

   Met mij als jouw personal assistant krijg je overzicht, hulp in de uitvoering en … rust in je hoofd. We bespreken wat jou gelukkig maakt als ondernemer. Welke taken doe jij van nature met FOCUS? Hoe raak jij in jouw FLOW? Gaat het lekker met jouw PROFIT FIRST? Je kunt allerlei randzaken met een gerust hart aan mij overlaten. Het is voor mij belangrijk om samen te werken aan de doelen van jouw bedrijf. Bijvoorbeeld door goed agendabeheer, prioriteiten stellen, een vrolijk visitekaartje naar buiten, accuraat de boekhouding op orde en ‘mailbox empty’ aan het einde van elke week.

   Don’t settle for less

   Hoe zou het voor je zijn als:

   • wij aan het begin van de week afstemmen waaraan gewerkt wordt?
   • jouw afsprakenplanning overzichtelijk, voorbereid en passend is? Want op 1 dag een afspraak in Groningen en eentje in Antwerpen, dat worden wel heel veel kilometers. Dan kan ik beter een helikopter voor je inhuren 😉
   • jij de nieuwe taken die je voor mij hebt, gelijk in onze samenwerkingstool kwijt kunt (bijvoorbeeld Asana of Trello)?
   • je nooit meer vergeet om op tijd een factuur te sturen of een betaling te doen?
   • je door middel van prioriteiten kunt sturen op jouw winst, die ook nog eens dagelijks inzichtelijk is?

   Mijn aanbod

   Als jouw personal assistant ga ik jou persoonlijk ontzorgen. Ja, dat lees je goed 😉 Als je mij inschakelt om samen met jou jouw prachtige, innovatieve bedrijf naar een hoger niveau te tillen, dan zal jij (weer) zonder zorgen ondernemen. Als je nieuwsgierig bent wat dat waard is, klik dan vooral hieronder op de button!

   Plannen

   Business Support

   lanceren

   Finance

   Testimonial

   Mrs. LinQ hielp mij vandaag online. Sinds ik met haar samenwerk komt mijn lancering pas echt op gang. Monique weet echt de juiste strategie te vertalen naar actie. Ga je binnenkort lanceren? Dan ben je hier op het juiste adres!!!

   Anouk Overmeer – founder #startjouwsalonacademy – @haar.business